vineri, 27 februarie 2009

Cum sa iti iei o asemenea potaie ?

Stiu, stiu...tocmai ce zic in dreapta blogului ca sustin toti co-natioanalii ce aduna animale de pe strada si fac lucruri bune pentru amicii nostri necuvantatori dar, sa fii negru, presedintele SUA si sa iti iei un "CAINE DE APA PORTUGHEZ" ???

Mircica Badea
se ia mai mult sau mai putin corect de domnul acesta dar eu cred ca se inseala in ceea ce priveste problemele domniei sale si ale familiei...

E adevarat ca si eu tindeam sa ma indignez cand am auzit pentru ce rasa a optat familia Obama dar cand am aflat ca totusi "Cainele de apa portughez poate avea trei culori - negru, maro sau alb - si doua tipuri de par - ondulat sau cret." si ca familia este extrem de meticuloasa si ii cauta in avans si un nume caniche-ului uriash vizibil in poza din articol....m-am linistit definitiv !

Domnul Badea este insinuant pana la tendentiozitate de se ia de "liderul lumii democratice", de "cel mai puternic om din lume" dar si de presa plina de deontologi ce scriu cu seva si talent si ne tin atentia vie si concentrata pe problemele reale de la Casa Alba !

M-am hotarat....Mircica, pentru ca tot ai spus in seara asta in emisiune ca "daca iti spune cineva ca te iubeste, il iei la bataie", afla ca eu una NU TE MAI IUBESC !

2 comentarii:

  1. am comentat eu respectiva postare si m-am trezit atacat de mircea badea live la radio zu. pe motiv ca "ce nume am". un raspuns de clasa a doua bis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeee...bine ai venit, desi nu sunt sigura ca ne cunoastem ! Esti cu siguranta o surpriza placuta. Regret nespus ca linkul de la mine te-a dus spre Mircica Badea, ce nu te intereseaza si te-a si obligat sa comentezi. Multumim pentru aprecierea din ultimul post de pe blogul matale.
    Cat despre tanarul Badea....doar stim cu totii despre marile lor frustrari. Unora chiar de asta ne place...Eu una chiar as fi tentata sa spun ca am un fetish pentru indivizii frustrati...sau am dezvoltat un complex pe tema asta...:D ?!

    RăspundețiȘtergere

Sa comentam deci impreuna...