duminică, 22 februarie 2009

Negrii si tziganii

Stiu, eu nu sunt nici una nici alta, precum Cabral, asa ca risc sa fiu facuta rasista, sovina, extremista etc, asa ca voi face referire la un post anterior...cel in care va / ma autoindemnam sa ma apar macar.

Ca si Cabral voi prelua toate disclaimer-urile de rigoare, si voi mentiona ca nu toti tziganii sunt asa, ca nu ma / ne ataca nimeni degeaba (oare ?!), ca nu indemn pe nimeni la vantoare de....interlopi colorati de pe aici sau de prin alte parti dar ca TREBUIE SA FIM CONSTIENTI ca traim intr-o societate din ce in ce mai violenta, in care majoritatea covarsitoare a interlopilor sunt de alta etnie sau sunt naturalizati de etnia respectiva, daca sunt mai blonzi si mai educati asa....

Ce m-a distrat este insa postul lui Cabral, si comparatiile facute cu un simt al umorului desavarsit si al detaliilor comportamental-sociale din "lumi paralele" :D. M-a amuzat insa definitiv comparatia si similitudinea legata de stilistica accesoriilor stralucitoare....adik, simbolul suprem si universal al acestor
"lumi paralele" - LANTUL fratioare !

Asa ca ...nu o spun eu, o spune un blogger foarte citit, un baiat simpatic (hm...chiar bine asa ca barbat daca ne uitam cu atentie....lol) si ciocolatiu.

Multumim frate colorat :) ! Sper ca si de aici de pe blogu-mi personal sa ia aminte cate cineva...sau macar sa lase "ciocu' mai mic" !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sa comentam deci impreuna...