marți, 10 februarie 2009

Anumite lucruri trebuie spuse...cu incredere si curaj !

Sunt suparata in momentul asta si destul de pornita.

Nu inteleg de nici o culoare sfaturile ce mi se dau (si le cer...si le multumesc celor ce se obosesc sa se gandeasca la ideile-mi crete...) !

Intrebare pentru voi: de ce ne-ar fi frica sa povestim experiente personale ? Si ce daca risca sa provoace ? Sa provoace anume ce ... mai exact ?!

Si ce daca diversi indivizi de care ma lovesc zilnic, sau de care m-am lovit recent se simt atinsi si ofensati... ? Daca se simt citati fara voie (caci nu intentionez sa imi asum nici macar un cuvant din ce le iese altora pe gura...) sunt liberi sa reactioneze ! Commenturile pe blogul asta sunt libere - am scos orice moderare si aprobare !

Nu sunt o persoana publica, nici nu imi place sa am de-a face cu cineva din categoria asta...dar blogul "personal" are totusi caracter public prin natura sa - E PUBLICAT PE WWW (World Wide Web) !!!

Sa imi fie frica de mai mult ? De furia unor sub-dezvoltati si neadaptati social ???? Niciodata ! Refuz sa traiesc sub imperiul fricii si sa ma recunosc infranta !

PS: Postul controversat era despre "lumea lor", "lumi paralele" si "vikingi" !!! De ce sa imi fie frica sa vorbesc despre ei ?? Pentru ca sunt femeie si locuiesc momentan singura !!!!

Alooo, ma aude cineva cu o urma de verticalitate (nu curaj, ci macar respect de sine) ????

2 comentarii:

  1. Curajul se masoara atunci cand esti atacat, nu cand ataci! Curajul iese la iveala atunci cand reactionezi pozitiv, cel negativ se cheama inconstienta! A ataca de la distanta nu tine de curaj, ci de frica... Si da, te aude cineva! Tocmai d-aia am si scris! Vrei curaj ? Mergi inainte, asta inseamna curaj, nu sa intepi cu varful de ac cireada de zimbri ! Parerea mea este ca daca vrei sa transmiti un mesaj cuiva, e bine s-o faci direct... prin blog...nu da nici roade ci doar dai dovada de lipsa de curaj! A ataca cu prastia de la distanta, repet, NU INSEAMNA CURAJ!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @boss
    Dragul meu, cred ca m-ai inteles complet gresit...ca sa nu spunem ca ma confuzi.
    A iti expune deschis o parere, a constata amar ca trebuie sa inveti concret si real sa te aperi nu inseamna ca "ataci pe cineva cu prastia de la distanta", ca lovesti in cineva sau ca vizezi pe cineva...
    Nu cred ca sesizezi "miezul" subiectului meu...E pacat sa ramai ancorat in particular si ingust dar e dreptul meu sa ma raportez pe blogul personal la experiente personale...

    RăspundețiȘtergere

Sa comentam deci impreuna...