miercuri, 2 decembrie 2009

Recomandari...oarecum culturale

Scurt ca sunt pe fuga:

- in seara asta ma duc la teatru la "Molto, gran' impressione". Detalii si distributie aici. Impresii personale, un pic mai tarziu, mai pe seara.

- in perioada 30 noiembrie - 23 decembrie, se deschide deja traditionalul "Targ de cadouri de Craciun" la Sala Dalles. Asta spune presa de zilele trecute despre targ. Impresii personale- dupa ce apuc sa il vizitez, sper eu inainte sa inceapa nebunia.

Revin curand.

LATER EDIT - Joi 03 dec: Foaaarte draguta piesa ! Interesanta, actuala....un colaj interesant si parafraza relativ coerenta a lui Romulus Vulpescu dupa Matei Millo, Costache Caragiali si Costache Faca. Actual textul, interesant, cu parfum de Romania mijlocului de secol XIX. O incununare foarte interesanta pentru toate drumurile si cautarile mele de prin tara din vara asta. Foarte potrivit cu ce gandeam cand bateam Teleormanul fara tinta in lung si in lat... Despre regie si prestatiile actorilor, foarte onorabile de altfel,incerc sa fiu cat mai retinuta :). Voi spune doar ca Andrei Duban intr-un rol secundar e ok, Monica Davidescu foarte talentata cum ne-am obisnuit, Ilinca Goia destul de retinuta si usor vedeta...deh ! In rest, combinatie de echipa tanara si garda veche din TNB. Spectaculos maestrul Mircea Albulescu dar si dna Ileana Stana Ionescu chiar daca in roluri secundare. De vazut neaparat daca va vreti Romanica si limba romana inapoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sa comentam deci impreuna...