miercuri, 21 octombrie 2009

q.e.d.

Am vazut articolul asta in ZF de ieri, dupa care un amic l-a pus si pe FB, cu un comentariu personal legat de oportunitatea si mai ales eficienta demersului.

Subiectiva sau nu, parerea mea e cunoscuta colaboratorilor si colegilor. De aceea ma voi abtine sa o exprim si aici. Consultanta, ca si multe alte lucruri in Romanica...e ...hm...altfel.

De altfel veti remarca faptul ca unele posturi mai vechi vor disparea iar ideile exprimate de mine pe aici vor lua usor alt ton. Cladesc, construiesc...dar ca in orice constructie care se respecta si care are nevoie de o fundatie solida trebuie intai sa demolezi cu temelie cu tot vechiul edificiu, sa faci ordine si curatenie si practic sa razi tot de pe fata pamantului.

Vestea buna ar fi ca proiectul sau edificiul rezultat s-ar putea sa fie "piece of art". Cand "proiectul meu" va prinde contur, voi invita pe rand, selectiv si definitiv si pe altii in el.

2 comentarii:

  1. daca fundatia nu e solida bravo felicitari pentru alegere, dar dc e solida ... oricum sunt aici din umbra si urmaresc

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cris Multumim, multumim...Nu stiu cat e de solida...las asta la aprecierea specialistilor ;).

    RăspundețiȘtergere

Sa comentam deci impreuna...