marți, 13 octombrie 2009

Am o babuta noua :) !

Ei da, spre mandria-mi nemasurata, pe care am simtit nevoia sa o anunt si prietenilor si cunoscutilor spamand-ule adresele de email.

Nu are rost sa va mai povestesc despre valul de ironii "insensibiloase" si subversive primit :)))). Pe aceasta cale va anunt ca sunteti niste neplacuti toti cei care ati comentat impotriva :))), desi trebuie sa va multumesc ca ma iubiti si incercati sa ma tineti cu mintile acasa.

Mintile mele sunt insa momentan plecate iar sufletul iremediabil indragostit de ea:



Ea este babuta mea de la distanta, sau altfel spus catelul de l-am adoptat pentru o suma modica platita lunar. Daca va tenteaza si pe voi puteti da un click aici, desi puteti gasi linkul in permanenta si in dreapta blogului.

Tot acolo o gasiti de astazi si pe ea, pe Babi - babuta mea albita. Din pacate se pare ca vremea nu tine cu mine si cu oamenii care incearca sa ajute sufletele astea si sambata nu vor fi in parcul Obor, la obisnuitul targ de adoptii. Cu siguranta insa eu ma voi duce sa o cunosc, sa ne iubim (sic!) si sa ne jucam, la ea acasa in adapost, caci adoptia functioneaza de la distanta.

Sper ca jupanul blanos, rezident in aceeasi locatie ca si mine sa ma tolereze si asa, usor tradatoare si venind acasa mirosind a caine. Deh, recunosc nu sunt atat de monogama cum ma consideram :))).

Eu sunt foarte incantata, dar accept orice pareri pe tema, asa ca "shoot !".

4 comentarii:

  1. :) Eh..DA. Sa-ti traiasca!!!! Nu cred ca Mos Tzake se va supara! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru adoptie.
    E scumpica foc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @boss: Multumesc, multumesc frumos. Eu intentionez chiar sa creez o relatie cu doamna patrupeda....nu sa ii platesc doar suma lunara :) !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dan: Multumim, daca va coafeaza vreodata, chiar si sambata asta putem merge impreuna sa ne jucam cu ea...cu tot cu "tziganca" voastra...Eu zic ca ar semana asa oarecum....:)

    RăspundețiȘtergere

Sa comentam deci impreuna...