sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Smile - preluata de la altii



Am vrut initial sa scriu un post acru, plin de amaraciune, venin si regrete !

Dupa care am intrat si am vizualizat, intial reticenta si plictisita, ulterior din ce in ce mai interesata si amuzata filmuletul de pe blog de la Dragos Bucurenci.

Pana la urma am zambit si am uitat de ura si incrancenare. Multumesc Dragos. Usor-usor, imi revine pofta de viata si increderea in lucruri frumoase !

LATER EDIT: Nu am renuntat de tot la ideea de a imi exprima frustrarea si supararea ! Ma asez insa sa decantez si canteresc. Lucrurile odata asezate si timpul asezat confortabil peste evenimente ajuta mult la clarificarea perspectivei si estomparea incrancenarii :D. So, smile, you're awesome !

LATER, LATER EDIT: Specialistii imi atrag atentia ca "awsome" este de fapt "awesome" ...deci scuze inca o data, Sir / Madam !

3 comentarii:

  1. Soro, e tare filmul asta. Ce lectie de viata!
    L-am vazut de mai multe ori direct la ei pe site si nu stiam cum sa-l dau jos. Noroc ca l-a pus cineva pe youtube.
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ioana. Multumesc frumos, eu acum l-am gasit la Dragos Bucurenci. Si mi-a ajutat foarte tare aseara....Deci ma bucur daca v-a smuls si voua un zambet !

    PS: S-a lamurit si "nelamurirea" cu citatele de pe alte bloguri :D. Poveste lunga si amuzanta, deh...scuze din nou, doamnei in cauza !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ha! Ai fost tare simpatica!
    Oricum, cel mai bine merge "osăm"! :D
    Te pupa Impunatorul :-*

    RăspundețiȘtergere

Sa comentam deci impreuna...