vineri, 18 iunie 2010

Pink ! My new obsession for tonight !

Da, da...rar pe aici...dar anuntat si din motive subiective dar intemeiate (prietenii apropiati stiu de ce ) !

Intre timp, dupa un Bob Dylan nesavurat suficient de mine, in seara asta continui pe Highway to hell, la Aerosmith, cu multumiri colegei care m-a impins sa imi achizitionez biletul pe Gazon B in ultimul moment si care ma taraste dupa ea :) !

Let's see how "Pink" can we get...! Better than blue obsession anyway :))!

In tot cazul, next stop (dupa seara asta, pe care sincer o astept cu o nerabdare surprinzatoare) - SONISPHERE - TUBORG GREEN FEST ! Da, da....Manowar, Metallica (wow !) si Rammstein !

Deasemenea mai noii sau mai vechii prieteni care stiu citi romana ar trebui sa inteleaga fenomenul "heavy" din cercurile in care se invart, sau de nu, le explic eu in persoana....inca si inca o data ! Chiar si pentru superba fiica a lui Steve si din respect pentru ce a putut "produce" individul in viata personala (desi habar n-a avut ani buni....subiect si poveste destul de sensibila pentru mine ;) ) si tot ar merita sa fie acolo in seara asta ! In tot cazul povestea cu Liv, si paternitatea descoperita tarziu, pe mine m-a amuzat de la inceput: cum sa nu te prinzi cine e "tati", stiind cate ceva din viata mamei si cu o asemenea asemanare fizica ??? Inca o dovada ca legile genetice se dovedesc imposibil de ignorat ! Exista o singura metoda de a le evita: pur si simplu nu te incurci cu cine nu trebuie sa ai de a face ;) !

In cocluzie: deseara - gazon B, Zone Arena (acceptabila ca locatie de concerte, daca nu ar fi intr-un cartier prin care nu mai vroiam sa trec o vreme):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sa comentam deci impreuna...