marți, 24 august 2010

Dreamer

Eeei, rapid update:

- am fost si la munte, dar n-am urcat decat cu telecabina - Brasov, Tampa, scurt....De atunci un cuplu de pusti frumosi si sexosi ma urmaresc peste tot...iar eu ii stolkeresc prin Vama Veche (e de bine, nu va speriati prea tare!)

- bifat Maiden - Cluj: oribila organizare, oribili oameni si atitudine, Bruce & trupa....tineri, vii, geniali, mai frumosi si talentati decat in tinere chiar. Nu ii cantara prietenei mele "Trooper" dar ii iertam, ca au fost prea vii si geniali. Ratat Cargo datorita organizarii de kkt care ne-a facut sa stam 3 ore in trafic la intrarea in Cluj :(

- bifat Stuf Stock, mai mult Stuf decat Stock....ca pe Zdob si Zdub i-am ascultat prin ceata de pe plaja iar pe Z.O.B cam la fel. Muuult mai bine si incendiar la Folk You (si nu e doar parerea mea)

- Peninsula Tg. Mures - se sare si anul asta din varii motive foarte sociale (nunti, botezuri si alte cumetrii)

- urmeaza Guns - unii dintre noi ii asteapta cu rasuflarea taiata (nu lesina in Golden Circle V. pls :))) ) si cum altfel.....The Prince of Darkness - the one and only OZZY !

- mai avem ceva we din vara asta pentru cate o Vama, asa ca revin mai pe la sfarsitul lui septembrie, desi trebuie sa va marturisesc sincer ca in afara de 2-3 poze miscate de rasarit la "Stuf", n-am pozat mai nimic. Poate totusi pana la sfarsitul verii ma tine si pe mine cineva la o bere vreo ora "La Pirati" ;).

- planuri de duca: limitate si putine din motive financiare, si de timp, si de disponibilitate etc, etc, etc.

Hai sa ne auzim si sa ne vedem vioi si fericiti...ca doar ma cunoasteti....always a "Dreamer":PS: Acum vad ca am uitat sa va spun ca am plans cu James ;) la Sonisphere si ca eu am prins Metallica (spre deosebire de altii mai grabiti sa se faca praf :)), ca m-a impresionat ca pe noi toti show-ul Rammstein si ca maine ma duc sa incerc....tineti-va bine...un restaurant coreean ! Sic !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sa comentam deci impreuna...